Sunday, December 20, 2015

Blogide otsinguil

Ma olen tükk aega uusi huvitavaid blogisid otsinud, mida jälgida, aga pole väga leidnud. Indigoaanlane tegi siin hiljuti postituse blogidest ja sealt leidsin paar huvitavat, mis mind tõesti kohe lugema haarasid. Aga nendest on vähe.

Ainuke blogi, mida regulaarselt jälgin, on Merje blogi. Ta on mind ainult paar korda suutnud närvi ajada, nii et võin vist isegi öelda, et hetkel on ta mu lemmikblogija.

Aastaid lugesin Tikri blogi. Kui ta veel noor ja hull oli, siis oli tema blogi üks põnevamaid. Kui ta abiellus ja lapsed sai, oli ikka veel põnev. Nüüd satun aga üha vähem ja vähem tema blogi lugema. Mulle tegelikult meeldib, kuidas ta väga põhjalikult kirjutab, kui mingi teema ette võtab. Aga jah, pole siiski enam see.

Printsessi blogi käin mõnikord lugemas, aga pigem harva. Üldiselt ta räägib palju ja liiga pikalt. Samas teinekord on natuke huvitav ka.

Viharavi avastasin hiljuti. Lugesin kogu loo läbi. Meeldis. Hea vaheldus. Äratas huvi. Naljakas. Tahaks rohkem teada.

Päris palju on tekkinud selliseid blogisid, kus blogija kardab nii hirmsasti oma identiteeti paljastada ja  kirjutab mingit ebamäärast teksti täis postitusi. Á la: “Käisin ühes kohas, ühe inimesega, ta ütles mulle midagi, mis pani mind mõtlema, ja see oli minu jaoks pöördepunkt. Nüüdsest tean, et ma ei tohiks teha nii vaid peaks tegema hoopis teisiti." Kus sa käisid? Kellega? Mis ta ütles? Mida sa tegema pead? ..??.....??? Palju õnne maailma informatiivseima blogi eest! Kindlasti tulen jälle lugema, mida põnevat ja kus sa kellega tegid. Much Wow!

Üldiselt meeldivad mulle sellised lihtsasti loetavad blogid, inimeste igapäeva elust ja juhtumistest. Liiga palju on tekkinud blogijaid, kelle iga teema on nii läbimõeldult deep, et pea hakkab valutama. Nihilistis käin vahel lugemas ja seal leidub küll tõsiselt häid kirjutisi, aga millegi pärast on mul alati pärast selline masendus peal ja elu tundub nii kole ja räpane.

Ühesõnaga, endiselt otsin toredaid blogisid.

8 comments:

  1. Soovitan harida oma huvisid-hobisid, et areneks mingi äriidee. http://digiraamatupidaja.blogspot.com.ee/2015/12/kuidas-saada-ettevotjaks.html

    ReplyDelete
  2. Kui sulle meeldib aus ja otsekohene, siis kindlasti Malluka blogi. Lisaks võid vaadata http://almersjane.blogspot.com/, http://lifeaccordingtob.com, http://mesiliis.com/, http://kuut6bine.wordpress.com, http://dream-streets.blogspot.com/ (harva postitab, aga huvitav on).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaatan üle. Malluka blogi vahel loen, aga ta kirjutab ka liiga palju, seega ei ole viitsinud regulaarselt jälgida.

      Delete
  3. Kusjuures mulle meeldib ka vahepeal viharavi blogi lugeda :D

    ReplyDelete
  4. Hmm, väga äge, ma sain kohe päris mitu uut blogisoovitust siit, millele kindlasti viskan pilgu peale :) Ma ei tea, kui huvitav minu blogi on, aga kindlasti ei ole see anonüümne...ega see ei saa eriti seda olla ka, kuna minust ilmub ikka aegajalt meedias mõni artikkel, sest olen pime ja see on ju nii wow- minu meelest mitte :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sinu blogi peale olen paaril korral sattunud läbi blogtree. Ehk ükskord võtan isegi aja ja loen algusest lõpuni, aga seda muidugi ainult juhul, kui on huvitav! :D

      Delete
  5. Mulle meeldivad näiteks:
    http://pilleblogi.com
    http://alleykass.blogspot.com.ee

    ReplyDelete